Egen Design

IKKE PLAST

Nature`s Choice Ambassadører

Vi er veldig stolte av å kunne presentere Sigmund Nyberg og Heidi Fosli som Nature`s Choice sine ambassadører – nå vil alle våre kunder få tilgang til unik design til dere kaffekopper. 

Sigmund Nyberg eller Heidi Fosli vil kunne male unik flotte motiv som dere kan få trykt på deres beger – på denne måten vil dere kunne være helt alene om slike beger.

Hvorfor bruke kunstnere til ditt unike beger?

Man kan enten ta kontakt direkte med kunstnerne eller med oss, så videreformidler vi beskjed.

Heidi Fosli

Fosli er Ambassadør for Nature´s Choice fordi hun er engasjert i å bevare naturen vår, og ønsker derfor å bruke sin offentlige stemme til å fronte og støtte Nature´s Choice sine produkter. Fosli er samfunnsengasjert, og er opptatt av å speile samtiden vi lever i gjennom sin kunst. Hun har gjennom sine 13 år som aktiv og profesjonell kunstner hatt et gjennomgående tema å belyse utfordringer som vi står overfor i samfunnet i et globalt perspektiv.

En av disse utfordringene handler om klimakrisen. Hun mener at Nature´s Choice produkter er fantastiske fordi de inneholder nedbrytbart organisk materiale som gjør at produktene forsvinner om de uheldigvis skulle havne i naturen. Dette vil være et sterkt bidrag og alternativ til å få en slutt på plasten som ødelegger naturen.

Eksklusivt motiv kan bestilles fra anerkjent kunstner! Fosli maler med olje på lerret i impresjonistisk stil. Heidi Fosli var representert i det offisielle programmet til Venezia Biennalen 2019! Hun er utdannet ved Academy of Art i San Francisco.

Videre er hun representert i 3 permanente kunst- museumssamlinger i tre land, og har mottatt et 20-talls priser fra hele verden! Hun har mottatt medalje fra det velrennomerte akademiet Arts-Science-Lettres i Paris som første norske kunstner i historien! Hun er i dag en av Norges mestselgende kunstnere!
www.heidifosli.com

Sigmund Nyberg

Sigmund Nyberg er billedkunstner, bosatt i Oslo, Norge. Hans malerimotiver blir ofte betegnet som spirituelle, med motiver fra det ytre rom til havets bunn. Han jobber med olje, akryl og litografi.

Han har deltatt på en rekke utstillinger rundt om i Europa, Asia, Afrika og USA. Han er representert i European Art Museum i Danmark, Haegeumgang Museum i Sør-Korea, og i en rekke offentlige og private samlinger.
www.sigmundnyberg.com